Lutfisksuffle recept

Lutfisksufflé

Lutfisksufflé

Sätt ugnen på 200°. Koka lutfisken (se recept). Smörj och mjöla cocotteformar (ca 1½ dl). Smält smöret i en kastrull och tillsätt mjölet
Dagens recept: Lutfisksufflé

Dagens recept: Lutfisksufflé

DAGENS RECEPT 14-12-30LUTFISKSUFFLÉEn lutfisksufflé är bland det godaste man kan göra av de rester man har kvar sedan julaftonens lutfiskmiddag
Lutfisksufflé

Lutfisksufflé

Sätt ugnen på 175°. Smörj en rund form med höga, raka kanter, en s. k. suffléform. Vispa ihop mjölet med lite av mjölken i en kastrull

Lutfisksufflé

1. Fräs smör och vetemjöl. Späd med grädden till en tjock smet. Koka på svag värme ca 5 minuter och rör om hela tiden

Lutfisksufflé

1. Sätt ugnen på 200 grader. Smörj och mjöla cocotteformar (ca 1 1/2 dl). 2. Smält smöret i en kastrull och tillsätt mjölet

Lutfisksufflé

Sätt ugnen på 200 grader. Koka lutfisken. Smörj och mjöla cocetteformar ca 1½ dl. Smält smöret i en kastrull och tillsätt mjölet

Lutfisksufflé

Smält matfettet och rör ner mjölet. Späd med grädden till en tjock smet. Koka sakta under omrörning, ca 5 min

Lutfisksufflé

Smält smöret i en kastrull. Rör ner mjölsorterna. Tillsätt mjölken och låt koka upp till en ganska tjock sås

Lutfisk med tillbehör

Lutfisksufflé. 1. Sätt ugnen på 200°. Koka lutfisken (se recept). Smörj och mjöla cocotteformar (ca 1 1/2 dl)