Häll på litemjölki taget under omrörning. Det är på senare år som jag tvingatmig själv att äta mer fisk och torsken och jag har blivitriktigt bra kompisar
Tillsättlitemjölk och vispa ut det ismörblandningen så den blir slät och ta sedan i resten av mjölken och vispgrädden och låt koka upp försiktigt på svag värme under omrörning med jämna mellanrum
När fisken är färdigstektlägger du upp den på ett fat. Häll imjölkeni stekpannan och rör runt. Vi har här använt torskfilé från fiskbilvilketnaturligtvis är strået vassare än fryst, men går naturligtvis också
Ta en ugnsfast form och läggtorsken där. Lägg moset runt, ärtor hade jag också. Normalt sett så häller jag äggsåsen på torsken men lillemanvilleinte ha det så den hade jag bredvid
Tillsättlitemjölk och vispa ut den ismörblandningen (kallas för roux) så den blir slät och ta sedan i resten av mjölken och vispgrädden och låt koka upp försiktigt på svag värme under omrörning