Why god why finnsinte det i Göteborg. Vi har som ni kanske har märkt snöat in på jalapeños den senaste tiden, och för några veckor sedan när vi träffade Helga, chilientusiast nummer ett tillika min svägerskas svärmor, tipsade hon om att jalapeños och ädelost är väldigt gott tillsammans
½ dl skivad inlagdjalapeno. Stick ev in en tandpetare i varje sliders. Blanda färsen med jalapeno. Tillsätt citronsaft och socker, koka ihop 10-15 min. Salta och stek dem i smör-&rapsolja, ca 3 min på varje sida. Antal portioner 1 st 2 st 4 st 6 st 8 st Välj 500 g högrevsfärs ½ dl skivad inlagdjalapeno 1 tsk salt 2 msk Arla® Smör&rapsolja gourmet 2 skivor Castello® Burger Cheddar Tillbehör
Men tänk på att inte ta för mycket briketter, du vill inte ha för hög värme utan det är bättre att fylla på med briketter allt eftersom och kunna kontrollera värmen
Det blev så där bra att det trots sinringa mängd verkligen tog emot att slänga. Så istället för att bara ge moset några dagars kylskåpskarens innan det åker i soporna, ville jag denna gång verkligen göra något vettigt av det
s finns redan på bloggen men här kommer dom igen. För den som inte vet så står ABT för Atomic Buffalo Turds, vilket torde göra att den svenska versionen borde kallas ABB, Atomära Buffalo Bajar
Snart är sommaren här med goda små västeråsgurkor, som bara väntar på att få läggasin. Jalapeño är en perfekt smakkompis till inlagd gurka, det smakar svensk sommar med bett