lätt att frysa ner i portions bitar. 1 kitt med pizzadeg och tomatsås. 1. Pizza kitt hittar ni i vilken mataffär som helst och det brukar ingå tomatsås
Riven citron ger en fräsch och lätt smak vilket är gott till den matiga och ostiga pizzan. Därför delar jag med mig av min favoritpizzadeg som lämpar sig för de flesta
Jag föredrar pajdeg till just färspiroger då den håller ihop bättre och inte ”läcker” eller spricker lika lätt som tex pizzadeg om man skulle fylla dom för mycket
) ”Degen” är lätt att röra ihop, ingredienserna brukar finnas hemma och faktum är att den till och med blir lite så där lagom seg som pizzadeg ska vara, och inte alls så ”kort” i konsistensen som LCHF-bröd brukar bli
Lägg pirogerna med skarven nedåt på en plåt med bakplåtspaper (jag nöp ihop dem tätt med skarvarna uppåt istället, var så lätt att de gick sönder så ville inte vända på dem
Lägg fyllning i mitten av en plätta (pannkaka). Upprepa tills alla plättarna är fyllda. Lägg på ett fat och låt ligga i kylen en timme, då blir de lättare att skära
Rulla ut den färdiga pizzadegen på en ugnsplåt med bakplåtspapper. 1-2 dl lätt crème fraiche paprika & chili. 1-2 dl lätt crème fraiche paprika & chili