Stek levern i matolja på ganska hög värme så att den får lite färg och blir lätt rosa invändigt. Det är viktigt att du inte rör om för mycket, annars blir äggröran gärna omelett
Själva omeletten är en mjuk fluffig äggröra och fyllningen är så smakrik att du knappt kommer fatta att den i stort sätt enbart innehåller lök, paprika och skinka
Recept på mina bananplättar hittar du här. Man kan nöja sig med att steka dem lite lätt på varje sida och sedan ställa in dem i ugnen, så kräver inte matlagningen speciellt mycket tillsyn
Vispade ett ägg lite lätt och penslade över. Ett mer utförligt recept hittar du här. spenat-& broccolimuffins, krämig äggröra, vegetarisk salamipizza, smördegsinbakad mandelmassa med mera
Lätt det mest använda redskap tror jag i mitt kök, funkar till såååå mycket. Så klart ska jag bjuda er på ett enkelt tips redan nu och det funkar antingen som frukost eller lunch, en enkel äggröra
Man kommer hem trött efter jobbet och inte orkar laga mat men har lite ris över från dagen innan, då slänger man lätt ihop denna rätt på det som finns i kylen
Jag har lättare att ha koll på vad jag pysslar med om jag rensar och diskar av. Svågern gjorde fyllda ägg, äggröra med parmesan och spenat toppat med räkor och färsk grön sparris
Spritsa dem gärna så det blir en liten kant på dem så är det lättare att fylla dem. Vispa hela tiden med en handvisp så att curden inte stelnar, då blir det äggröra istället