Långpannebröd kesella recept

Långpannebröd med kesella

Långpannebröd med kesella

Tillsätt även smöret i klickar, salt, honung och kesella. 250 g kesella lätt. Häll rågmjöl och det mesta av vetemjölet i matberedarens skål
Långpannebröd med frön

Långpannebröd med frön

Ingredienser 1 sats 2 satser 3 satser 4 satser 5 satser 6 satser 7 satser 8 satser 9 satser 10 satser 11 satser 12 satser 13 satser 14 satser 15 satser 16 satser 17 satser 18 satser 19 satser 20 satser 4 st ägg 0,5 burk(ar) kesella , (10%) 1 msk bakpulver 1 msk brödkryddor 0,5 tsk salt 60 gram sesamfrö 60 gram kruskakli 70 gram solrosfrön 0,5 dl linfrö 50 gram smör , smält 0,5 dl pumpakärnor Köp receptet
Grahamsrutor

Grahamsrutor

Ett saftigt, lättlagat långpannebröd med lite grahamsmjöl i. Tillsätt smör, salt, sirap, kesella och grahamsmjölet
Långpannebröd - Kesella och Morot

Långpannebröd - Kesella och Morot

Med kesella i degen får du ett riktigt gott och saftigt långpannebröd. Tillsätt olja, kesella, honung, salt och morötter

Långpannebröd med frön

5 burk(ar) kesella , (10%). ca 24 bitar. 1. Sätt ugnen på 175°C. 2. Vispa äggen lätt och blanda med resten av ingredienserna
Födelsedagsbröd

Födelsedagsbröd

Det blev ett riktigt smarrigt Långpannebröd med vallmo och solrosfrö. Långpannebröd med vallmo och solrosfrö1 plåt 50 g jäst½ dl olja5 dl mjölk2 tsk salt½ dl sirap15-17 dl vetemjöl special250 g kesella Värm mjölk och olja till 37 grader. 250 g kesella

Långpannebröd med kesella

Tillsätt anis, fänkål, salt, kesella, farin (el. 250 g kesella. Smula jästen i en bunke. Värm vattnet fingervarmt och rör ut jästen

Långpannebröd med frön

100 g kesella. Sätt ugnen på 175°C. Vispa äggen lätt och blanda med resten av ingredienserna. Lägg bakplåtspapper i en långpanna och häll i smeten

Solgult långpannebröd

Tillsätt olja, kesella, honung, salt ,morötter och det mesta av mjölet arbeta degen väl, den ska vara lös