Från början var det här mitt egenkomponerade recept på underbara frallor, och nu har jag helt enkelt transformerat det till ett underbart långpannebröd
Låt det svalna övertäckt med bakduk på galler. Tillsätt resten av mjölken, honung, havregryn, salt, rågsikt, vetemjöl fullkorn och det mesta av vetemjöl special
______________________________________________________Fler recept pålångpannebröd hittar du HÄR >>. Tryck ut degen på en bakplåtspappersklädd djup ugnsplåt
I morgon har äldsta barnet brödförsäljning på Bytardagarna vid Karlsängsskolan. Tillsätt resten av mjälken, honung, salt, linfrö, rågsikt och nästan allt vetemjöl
Häll upp den med hjälp av en degskrapa på bakpappersklädd plåt. Låt svalna på galler utan bakduk. Häll på vattnet, som skall vara 37° (fingervarmt). 8 dl vetemjöl
mer åt det kalla hållet på mjölken. 5 dl dinkelmjöl , resten vetemjöl. häll i resen av vetemjölet o låt maskinen jobba i ca 12 min,, ska va kanska satt o hård deg. medand det jäster sista gången så sätt ugnen på 225 grader varmluft. 5 dl dinkelmjöl , resten vetemjöl