Servera pannbiffenmedlöksåsen, potatis och lingonsylt. Löksås Gör löksåsen direkt i stekpannan efter du stekt klart biffarna så får man med den goda smaken från biffarna
smaka av med soja, salt och vitpeppar. Låt sjuda i 5-10 minuter och lägg sedan ner löken i såsen och servera med valfritt tillbehör. 3 dl grädde (späd eventuellt med mjölk om det blir för tjockt)
Löksåsen. Riv löken, och blanda ihop med köttfärs, mjölk och ägg. Pannbiffarna. Löksåsen. Stek biffarna på medelvärme, ett par minuter på varje sida, så att de får fin färg
Ta ur pannan och lägg på ett fat medan du gör löksåsen. Löksås. Jag bjöd dem på en riktig klassiker, pannbiffmed lök och fick därmed också ett tillfälle att uppdatera mitt gamla vegetariska recept på rätten för att funka som veganskt och i det nya post-Formbar färs Sverige
Låt mig presentera pannbiffarmed potatis-och blomkålsstomp, gräddig löksås, egen pressgurka, råröda lingon och toppat med knaperstekt bacon och smörstekta kantareller
Jag tänkte att med den söta rotfrukten i biffen så skulle det passa med en syrlig sås till, det hade självfallet gott bra att göra löksås, skysås eller brunsås och servera lingon till