lövbiff istället för schnitzel. Jag gjorde en slags "röra" på mozzarella, hackad basilika och röd pesto (en av mina favoritkombinationer) och la i schnitzlarna
Det finns få saker som går så fort att göra som fylldlövbiff och pasta, man kan variera detta i all oänderlighet men jag valde att fylla den med Mozzarella den här gången
Vattnet ska vara fylld till hälften av rulladerna. Ingredienser till lövbiffrullader. Lägg lövbiffskivorna på skärbrädan fördela ut den italienska blandingen på skivorna
Det blev rullader gjorda på lövbiff, fyllda med pesto, soltorkad tomat och mozzarella. Ingredienser till 5 personer5st stora skivor lövbiffpestosoltorkadetomatermozzarellasalt och pepparsmörköttbuljong (4 dl vatten + 1st köttbuljongtärning)Börja med att bre på peston, lägg sedan på en liten hög med hackade soltorkade tomater och till sist några bitar mozzarella. 5st stora skivor lövbiffpestosoltorkadetomatermozzarellasalt och pepparsmörköttbuljong
Gjorde ju då denna gång med philadelpiaost med grillad paprika, pepparsalami använde vi då det är vår favorit och cheddarost till detta serverade vi potatismos smaksatt med örter, vitlök och mozzarella, tomat, olivolja, balsamvinäger och basilkasallad till