Dijonfylld lövbiff med parmesan- och örtpommes, tomatsallad och dragonsmör Stek rulladerna runtom i en stekpanna med olja. Servera till dijonfylld lövbiff, dragonsmör och tomatsallad Beatrice mat med mera
Lövbiff med dijon- och dragonhollandaise, äpple och grönkål Fördela äppelfräset på lövbiffskivorna och rulla ihop till rullader, fäst med tandpetare. Lägg ut lövbiff på skärbrädan Carinas recept
Lövbiff fylld med dragonfärs Mot slutet av stekningen slå över grädde, dragon och ev rosépeppar och låt rulladerna gå färdigt i såsen Matklubben.nu
Fyllda rullader med pepparsås (av Carina i Piteå) Ta bort tråden från rulladerna. Bryn rulladerna i stekpanna och låt dem eftersteka 10 min. 12 stora skivor lövbiff. 1 tsk torkade örtkryddor (basilika, timjan, mejram, oregano, dragon blandat) Hemmets Journal