Stek lövbiffen hastigt, under en minut per sida, och krydda med grillkrydda. 1 port2 skivor lövbiff3 dl hyvlad vitkål0,5 dl grädde1 tsk senapflingsaltpersiljesmörvitlökssmörHyvla vitkålen med en osthyvel. 2 skivor lövbiff
De här lövbiffarna fyllde jag med fräst lök, squash och kastanjechampinjoner. Med lövbiffarna bara enkelt vikta så rymmer fyllningen iväg lite grand i såsen men det gör inget för smaken
Sen är det bara att ugnssteka köttet. Lövbiff kan vara ganska torrt och tråkigt, men med en härlig marinad som får dra i sig riktigt länge blir lövbiff, uppträdd på spett, en höjdare på buffébordet
Jag gillar att fräsa på lövbiff eller fläskfilé och göra en god sås med lite grönsaker. Lövbiffen kan bytas ut mot fläskfilé, tillagningssättet blir det samma
smör att steka i. Skär lövbiffen i strimlor. 600 g lövbiff. 600 g lövbiff salt och malen vitpeppar smör att steka i 1 gul lök 2 msk vitvinsvinäger 1,5 dl vitt vin 1 dl köttbuljong 2 msk dijonsenap 2 dl grädde 2 vitlöksklyftor