Eftersom mjölkchokladpannacottan är väldigt mörk i utseendet så färgade jag den svart. Mellanlagret som är vitchokladpannacotta kunde haft lite mer röd färg i sig för att få en mer orange färg
Creme Ninon (grönärtssoppa) toppad med grädde samt champagne, tillsammans med toast och färskostfylld rökt laxrulle, nästa rätt var hummersallad, huvudrätt kalvfilé med tryffeldoftande jordärtskockspuré, madeirasky och mandelpotatispaj och till sist efterätt, 3 sorters choklad, Mörk chokladparfait med halloncoulis, Ljus chokladterrin med espressocremé, Vitchokladpannacotta toppad med passionsfrukt
Servera med halloncoulis, färska hallon och lite riven vit choklad. Jag brukar ta ca 70 g mörk choklad (70%) och 130 g mjölkchoklad (ca 35%), men det är en smaksak
Receptet på tårtan som bestod av en kompakt chokladbotten(nästan för kompakt, den var svår att skära), chokladmousse och vitchokladpannacotta har jag hittat i tidningen Baka
Vill du ha mer vuxen smak, kör 50g mjölk/100g mörk choklad. Vill du ha sötare mjölkchokladig god smak, kör 75g mjölk/75g mörk choklad. Vitchokladpannacotta = 150g vit choklad, 1/2 msk socker, 1 krm vaniljpulver 60g mjölkchoklad. 90g mörk choklad 70%
Ta fram kopparna och häll försiktigt på den vita på den mörka. Dra av från värmen och vispa ner urkramat gelatinblad och vit choklad och rör tills det smält
Chokladtrippel på vitchokladpannacotta, hallontryffel på mörk choklad och mjölkchokladmousse. För några helger sedan var vi på ett underbart bröllop och blev bjudna på en underbart god bröllopsmiddag