Stora saftiga amerikanska chokladmuffinsmedchokladbitar i. Fördela smeten jämnt i muffinsformarna. Vänd allting med en slickepott tills det blir en jämn smet
Det är något med köpta muffins. Det är ju såklart inte på naturlig väg som de lyckas bli så men det betyder inte att det inte går att få till riktigt saftiga muffins som de i affären hemma
Om du följer receptet till punkt och pricka kan du inte misslyckas, och var försiktig så att du inte trillar dit till den mörka sidan, när du smakat på muffinerna
Grovhacka den vita och mörka chokladen och vänd ner i mjölblandningen. Tweet Pin It Skriv utVi hade en rätt regnig söndag igår och det brukar leda till att vi lägger lite extra tid i köket, vi passade därför på att testa ett par chokladmuffinsmed vit- och mörk choklad som vi länge funderat på att göra
Smält den mörka chokladen och blanda i. Smaken på blåbärsfrostingen blev hur god som helst och passade jättebra till chokladmuffinsen, dock var jag lite för ivrig (som vanligt) och var för snabb med att spritsa på frostingen