//Leila. Macarons. Jag är så glad, jag har gjort macarons för första gången i mitt liv. Vi bakade småkakor hela kvällen på konditorskursen (det är en intensiv kvällskurs) och vår lärare guidade oss igenom bl a macarons eller makroner som dem heter på svenska
Hallon- och cream cheesefrosting (recept kommer från Leila, recept. Första bakverket från mitt "bakfrenzy" är några helt urläckra macarons med dubbla smaker av hallon (mina favoritbär
Vi gjorde ju även småkakor igår kväll, vi fick (precis som till våra macarons) ett grundrecept, den här gången på mördeg och sen fick vi välja fritt bland färg och smaksättningar
Recept från Hello Cupcake av Leila Lindholm. I dag har jag förberett lite gofika inför morgondagen. Jag har gått och klurat lite på vad jag skulle hitta på för bakverk till alla hjärtans dag och en idé tog form i mitt huvud
Igår försökte jag och kärleken oss på att baka macarons. Vi använde oss av Leilas grundrecept. Sorry Leila men tänker skylla sprickorna liiiiite på två saker i ditt recept
Grundreceptet är Leila Lindholms men jag har lagt till min egna twist med rose essence smaken. Jag är väl den sista inom mat- och bakbloggsvärlden som ännu ej bakat mina egna macarons förmodar jag
Receptet kommer från Leila Lindholm och finns således på recept. Den allra första gången jag bakade macarons (för ett litet tag sedan) gjorde jag hallon och rose essence macarons