Vänd i mandelblandningen och blanda runt försiktigt tills allt har blandat sig. Jag kan nog inte säga att mina macarons vinner första pris i stil, men för att vara första gången så är jag helnöjd med resultatet
röd karamellfärgBlanda fint malen mandel och siktat florsocker i en bunke. Ända sedan i somras när vi var i Paris och åt macarons nästan dagligen bestämde jag mig för att jag måste prova på att baka dessa mytomspunna små kakor
Det här receptet fanns faktiskt på paketet med mandelmjöl som Risenta har börjat sälja och de blev faktiskt de som jag lyckats bäst med så inte nog med att de kom med ett bra recept, jag slapp mala mandel också
Vänd ner halva mandel- och florsockerblandningen i marängen och blanda väl. Mixa florsocker och mandlar i en matberedare till en mycket fin blandning och sikta sedan i en skål
I helgen som gick gjorde jag macarons. Receptet kommer från Made by mary och skulle ni stöta på patrull när ni testar att göra Macarons så har hon superbra tips och trix på vad som kan vara felet
Hej. Så var det söndag igen, och dagen efter Maja och Jimmys fina bröllop. Sagolikt vackra var de, vädret som först visat på regn hela dagen blev istället soligt och härligt, middagen var på min favorit restaurang här i stan- Tegel så maten var helt i min smak och magisk
Sila mandelmjöl och florsocker noggrannt, blanda ordentligt och sätt åt sidan. Jordgubb är en av mina absoluta favoritsmaker så när jag insåg att jag ännu inte testat att göra jordgubbsmacarons var det självklart att dessa skulle bli nästa sats
Jag hörde nyligen nånstans att man inte ska använda mandelmjöl från hälsokostaffären för dom är ofta fettreducerade och det kan ha negativ effekt på resultatet