Särskilt intressant tyckte jag det var att man i receptet valt att använda mandelmassa istället för mald mandel, det lät verkligen som en intressant genväg
Inspirationen till recepten har Roy Fares hämtat från Sverige, USA och Frankrike, vilket märks på blandningen av hallongrottor, jordgubbskräm, cupcakes, donuts, macarons och éclairer
200g Mandelmassa. Har längre velat baka något med lakrits pulvret jag köpte för några månader sedan, jag köpte det när jag skulle baka lakrits macaroner
Blanda florsockret och mandelmjölet med den ovispade äggvitan, det blir som en mandelmassa. Som tips inför andra advent får ni ett recept på pepparkaksmacarons
Anastasias macarons är alltid ljuvliga, men de här var nog de godaste hon någonsin bjudit på. Blanda ned mandelmassan, vaniljsocker, vaniljfrön (om du har uteslut annars) och rivet citronskal
Kardemummamacarons. Blanda riven mandelmassa, hackade pistagenötter, ägg, mjöl och pistageessens. (Spara lite av frostingen för att fästa krona och macarons
Malda solrosfrön kan man också använda om man vill baka macarons men inte tål mandel. Ett bra alternativ till mandelmassa för nötallergiker är frömassa gjort på solrosfrön
Dvs biskvier som inte är macarons. 200 gram mandelmassa, fint riven2 äggvitor (små/mellanstora ägg)3 msk sockerBlanda alla tre noga och spritsa ut på bakplåtspapper