Inspirationen till recepten har RoyFares hämtat från Sverige, USA och Frankrike, vilket märks på blandningen av hallongrottor, jordgubbskräm, cupcakes, donuts, macarons och éclairer
Denna gång kommer receptet från årets konditor, RoyFares. Inte speciellt vackra macarons men så goda. ), lite härligt hårda på ytan och mjuka inuti och fylld med härlig len blåbärskräm, kan inte bli bättre trots att de är riktigt fula
Nu hade jag ju massa äggulor över sen jag bakade macarons i veckan till svägerskan. Receptet kommer från RoyFares bok Sweet, där för övrigt mitt exemplar av boken har blivit väldigt mystiskt vattenskadat
Nutellafrostingen är RoyFares recept och den med kola har jag faktiskt inte något recept på då jag improviserade en del =) Jag har faktiskt inte hittat något recept på en rikitgt bra kolafrosting än, får väl kanske försöka experimentera mig fram nån dag
Sedan ägnas månaden åt kursplanering, inköp av ingredienser och kurshållande av After workkurs för Medborgarskolan i Göteborg i Svenska hösttapas samt en lördagskurs i Macarons