När jag äntligen lyckas med själva kakan så blev smörkrämen mindre bra, den var lite för hård så den sprack liksom när jag skulle spritsa ut den, är det inte det ena så är det väl det andra
Här kommer ett grundrecept på de fina marängkakorna och med en god gräddfyllning, speciellt om man inte är förtjust i smörkrämer som de vanligtvis fylls med
Den här gången gjorde jag en smörkräm att ha mellan kakorna och det blev väldigt gott. Jag har misslyckats med att baka macarons ett antal gånger, men med en dåres envishet fortsätter jag försöka få till en uppsättning anständiga kakor
Svägerskan ville ha med smörkräm emellan och inte chokladkräm. Så det blev en omgång till med pistage macarons eftersom misslyckandet var ett faktum med föregående macaronbak
Smörkräm. Det var beställt macarons, till kaffekalaset häromdagen. Låt sen svalna och rör ihop smörkrämen och bred eller spritsa (lättast) på varannan makron och lägg ihop försiktigt