Det blev dock inga bilder på våra tjusiga köpe-sallader idag, så jag bjuder istället på en bild från gårdagens middag som bestod av två grillade mini-mackor och en sallad
Varma mackor. Jag var SÅÅÅ sugen på rostade mackor. så när jag kom hem gjorde jag istället varma mackor. Därefter dukar du fram dina godaste pålägg och brer dina mackor
Salt och pepparVarma mackor. Mackorna. Sätt då på ugnen på 225 grader och förbered mackorna (se längre ner). ca 15 minuter Sätt då på ugnen på 225 grader och förbered mackorna (se längre ner)
Det blev ännu bättre för den typ av singelsmörgåsjärn jag fick prova, för nu fick jag plats med två smörgåsar bredvid varann, så vi kunde äta våra varma mackor samtidigt
Dessutom fungerar den perfekt att gratinera i ugnen, precis som en chevre chaude. En av storsäljarna på mina föräldrars restaurang för ett antal år sedan var den franska versionen av gratinerad getost, chevre chaud – gratinerad getost
Gör chevréröran först. Mosa osten och blanda med resten av ingredienserna. Smaka av med salt och peppar och låt stå i kylen i ca 2 timmar innan servering
Häromdagen gjorde vi matiga kycklingmackor med kyckling. Den här veckan har jag semester från mitt vanliga jobb och tillbringar istället tiden nere i gympahallen tillsammans med 38 förväntansfulla barn och 7 andra ledare
Låt stå tills mackorna är klara. Det här receptet hittade jag bortglömt bland mina bilder från en period i våras då jag inte var riktigt lika aktiv med bloggandet