Varma mackor med champinjonstuvning gjord på burkchampinjoner, det är grejer det. När jag var barn dök varma mackor upp titt som tätt på tallriken och just den här sorten med en krämig champinjonstuvning var min favorit
Förslag på riktigt goda och matiga mackor tas tacksamt emot för kommande fredagar. Till två mättande fredagsmackor2 ciabattabröd8 skivor prosciuttoMozzarella (jag köpte den där långa biten)1 tomatPrästost i skivorOlivoljaSvartpeppar
Strö riven västerbottenost över mackorna och krydda med mejram och timjan. Låt stå i ugnen i ca 10 min eller tills dom är klara och servera mackorna med en blandad sallad
Häromdagen gjorde jag Varma Mackor Jalapeño Cheese/Skinka/Tomat som blev suveränt goda, jag kunde inte släppa tankarna på dessa mackor så jag blev tvungen att göra lite fler och denna gång med lite olika smaker
Varma mackor är egentligen ganska underskattat, det är ju faktiskt riktigt tacksamt att göra till söndagsmiddag när man inte vill tillbringa tid i köket, det är både snabblagat och behöver inte innebära så många ingredienser