Till det här receptet har jag använt frysta majskolvar, det går givetvis även använda färska. Bryn smöret i en stekpanna och lägg sedan i majskolvarna försiktigt och stek några minuter runt om, tillsätt sedan alla kryddor och stek vidare ca en minut
Servera med gräddfil, riven cheddarost, majskolvar och bröd. majskolvar. Tillsätt kakao, farinsocker, chipotlepaste, spiskummin, koriander, oregano, urkärnad och hackad chili, krossade tomater, tomatpuré, chilisås, fond och öl och småkoka under lock i 1 1/2 timme tills köttet är mört. 1 st grön chilipeppar. 5 dl chilisås
Andra gången åt jag klubborna ljumma med majskolv till. ) såsen på creme fraiche och sweet chili. Smör och salt till majskolvar är ett måste, det tycker nog alla
Grillad chuck roll med smörpenslad majskolv och ankfettpotatis. Servings. 4. Cook Time. 45 Min. Laxtataki och wasabipotatissallad med havslilja och tatsoi, inlagd
2 Chili- och limesmör 100 g rumsvarmt smör finrivet skal av 1 lime 2 tsk pressad limejuice 1 urkärnad och hackad chili 3 msk kokosflingor salt Majskolv 4 förkokta majskolvar flingsalt Blomkål med kaprisvinägrett 1 medelstort blomkålshuvud salt olja 1/2 dl finhackad kapris 2 tsk dijonsenap 2 msk vinäger 1 dl olivolja Innanlårskappa ca 360 g innanlårskappa av nötkött Lägg till i inköpslistan