4 1 dl majonnäs 2 pressade vitlöksklyftor 1 dl riven parmesanost 1/2 tsk chipotlechili 1 krm chiliflakes 4 förkokta majskolvar 50 g smält smör 2 krm salt Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
½ dl majonnäs. Majskolvarna. Bland det godaste som finns är grillad majs med kryddad majonnäs och massa riven ost som får halvsmälta på den varma majsen
Pensla majskolvarna med olja och krydda med salt och peppar. Koka färsk majs, 10 minuter. 4 st majskolvar. 1 dl crème fraîche. 1 dl parmesanost. 1 dl hackad persilja
Majs. Grilla majsen runt om över glöd. Bred lite av smöret över majsen och servera resten till. 4 st majskolvar. 3 dl fintärnad melon. 5 dl hackad koriander. 1 dl turkisk yoghurt. 5 dl hackad rödlök. 5 dl hackad koriander
Koka majskolvarna i lättsaltat vatten. Severa kycklingen med salsa, majs och smör. Receptet kommer ursprunligen från boken Gör livet lättare med Viktväktarna och heter där krispig kyckling med avacadosalsa och majs
Lägg över majsen och baconet. Rosta majs och bacon i olja i en stekpanna på medelvärme tills de börjar få färg, cirka 5 minuter. 2 st majskolvar. 3 dl vispgrädde. 1 dl Parmesan
½ dl grädde. Första omeletten med broccoli, majs, purjolök, paprika och riven ost. ½ dl grädde. En rejäl omelett på 3 ägg, en skvätt grädde, salt och peppar sen har jag fyllt den med kokt broccoli, kokt majskolv, lite purjolök och massor med riven ost. 1 kokt majskolv. 1 kokt majskolv
Sedan grillade jag majskolv och skar bort majsen från kolven och blandade även ner det. Tänk er quinoa som får blandas med en söt vinägrett och som toppas med sommarens nektariner, tomater, avokado, grillad majs, frön, färsk basilika och smulad fetaost