Låt marinera några timmar. Det blev fläskkarré (kan vara något av det bästa som överhuvudtaget går att grilla) och majskolvar från grillen tillsammans med ugnsbakade morötter och en feta- och feferoniröra
I fredags så grillades det igen, denna gången blev det grönsaker i foliepaket direkt på grillen tillsammans med grillad rostbiff, majskolv och fetaostkrämen som jag bloggat om tidigare
Vi lyxade idag och la till en halv majskolv också, är ju ändå lördag. Blanda samman och låt köttet marinera i minst 30 minuter. 30 g rumsvarmt smör15 g marinerade soltorkade tomater1/2 vitlöksklyftaFlingsalt och nymalen svartpeppar
Lägg köttet med marinaden i en plastpåse och marinera så länge som möjligt. Grillad majskolvssallad. Hetta upp en stekpanna med smör och stek majskolvarna runt om
– 5 färska majskolvar (eller kan man säga majskorvar. Först så rensade jag bläckfisken, skar snygga snitt i den och marinerade den i mjölk ca 1 h. 5 färska majskolvar
Häromdagen hittade jag en majskolv från i somras i frysen. Ibland byter vi ut gucamolen mot avocadoklyftor som marineras några minuter i en citrondressing