Med hösten kommer långkoken. El Ingredienser 1 svensk majskyckling 3 gula lökar, i klyftor 3 morötter, i stavar 3 palsternackor, i stavar 25 g smör 2 msk sriracha 1 tsk rökt paprikapulver 1 tsk salt 1 paket chèvre 3 dl matladningsgrädde ½ dl tamari soja Gör så här Börja med att lägga lergrytan i blöt 30-60 minuter innan den ska in i ugnen
Jag serverade kålen till ugnlagad hel majskyckling och sötpotatis, så gott och mättsamt. Dom har sedan självplock av olika grönsaker hela sommaren och hösten
(jag som ändå försökte övertyga henne med rätter som rapsgris, lövbiff, majskyckling). Nu när de flesta har plockat in sina grillar för säsongen, vad tycker du om att grilla på hösten/ vintern
När mamma bodde hos mig en vecka i höst så köpte jag en stooor majskyckling som mamma gjorde i ugnen med salt, peppar och en apelsin i bitar som fick åka med i *magen*
Så jag räknar det fortfarande som sensommar – eller möjligen tidig höst. Och igår hade jag för en gångs skull kommit ihåg att förbereda för en helt och hållet hemlagad middag, och tagit fram majskycklingen ur frysen och skrubbat potatisen redan innan hämtning på skola och dagis