Lägg majskycklingen i ugnsfast form, krydda med salt, peppar och olivolja. Låt gärna valnötterna steka med kycklingen eller baconet (stek dem annars i smör i panna på spisen
Det blev hel majskyckling, kycklingfiléer, hel fläskkarré, strimlat griskött, fläskinnerfilé och några supergoda grillbitar av Anguskött som vi tänkte grilla till helgen, återkommer om dom
Vänd ihop bönornamed tomater, lök och basilika och servera till. Linda en skiva parmaskinka runt varje kycklingfilé och lägg dem med skarven nedåt i en ugnssäker form
gärna majskyckling. Hetta upp en gjutjärnsgryta eller traktörpanna med olja och smör. Bryn kycklingen runt om tills den är gyllenbrun och lägg med de små lökarna och vitlöksklyftor med skal mot slutet tills de fått en aning färg
Till fredagens middag köper du sedan till hel kyckling (jag väljer helst majskyckling), några goda grönsaker du känner för och som du hittar, kanske tomat, mozzarella och färsk basilika till en insalata caprese (recept finner du här på Katinkas Kitchen)