Tillagning. Hittade en fin stor majskyckling i affären. Ett smart sett att tillaga en majskyckling under 1 timme. 1 stor majskyckling, gärna ekologisk. 1 stor majskyckling, gärna ekologisk
Lucys recept och inspiration för familjen och andra matglada
Den är verkligen hur god som helst och det bästa av allt är att den inte blir torr eftersom man stoppar in ett smaksatt smör under bröstskinnet och på låren som öser kycklingen under tillagningen
Godast blir det om man styckar en färsk fågel eller använder tinad fryst majskyckling men det finns genvägar om man inte är så noga och har bråttom/inte kan stycka en kyckling
Jag använde mig av majskycklingklubbor. Använd gärna termometer vid tillagning av kyckling. 2-3 kycklingklubbor, gärna av majskyckling märkt med Gula pippin
Majskyckling med oliver och sardeller, som är så där väldigt god. TILLAGNING. 2 st färska kycklingar (helst majskyckling). 2 st färska kycklingar (helst majskyckling)
500-600 gram majskyckling (2 filéer). Ta upp dem och låt de vila i minst 5 minuter, om man vill förbereda sin kyckling för senare slut tillagning så är fram till hit man kan göra det
Asiatisk barbecuekyckling10 port1,2 kg bröstfiléer av majskyckling 3 msk grillkrydda5 st vitlöksklyftor1 st röd chilifrukt3 msk olivolja2,5 st lime1 dl vatten1 kruka koriander1. Skär filéerna i 3 delar på längden (jag skar i tunna bitar för snabbare tillagning). 1,2 kg bröstfiléer av majskyckling 3 msk grillkrydda
Tillagning. 1 kyckling på 0,9-1,1 kg av fin kvalitet, tex ekologisk eller majskyckling. 1 kyckling på 0,9-1,1 kg av fin kvalitet, tex ekologisk eller majskyckling
Lucys recept och inspiration för familjen och andra matglada
Blötlägg lergrytan i kallt vatten någon timme innan tillagning. Hacka hälften av purjolöken. Fyll kycklingen med hälften av timjan och rosmarin samt allt purjohack