Till min tacos now a days så gör jag dessa chips. Majschips. 1½ deciliter majsmjöl • ½ deciliter krossade linfrön • ½ mosad banan • 2 matskedar smält kokosolja • Salt. Sätt ugnen på 175 grader • mixa alla ingredienser • låt stå kallt en stund • kavla degen tunt mellan två bakplåtspapper (ju tunnare desto krispigare) • ta bort översta bakplåtspappret och strö på lite flingsalt • in i ugnen i 10 minuter • vänd chipsen och in i ugnen igen i 5–10 minuter • jag lät sedan chipsen stå kvar i ugenen ett bra tag på eftervärmen, det ökar krispigheten något • ta ut och bryt i bitar • servera till tacosen 1½ deciliter majsmjöl
Lika farliga som chips för man kan inte sluta äta dem. 2 dl majsmjöl. / Barbro 2 dl majsmjöl. Min arbetskamrat Inga-Lill bjöd på gott snacks till kaffet i fredags
Otyget med chipsätandet har fått vårt kära Folkhälsoinstitut att åtskilliga gånger höja ett förmaningens finger och beskäftigt läxa upp oss mindre vetande medborgare om det olämpliga i att undergräva vårt välbefinnande med sådan skräpföda
Istället för chips kan man knapra på dessa goda fröknäcken, jag lovar att det är minst lika gott. Instead of potato chips, you can nibble on these in front of the television
½ dl majsmjöl. Vanliga mjuka vetetortillas får man naturligvis välja bort om man inte tål gluten eller vete men bland hårda tacoprodukter så finns det en hel del med hårda tacoskal, nacho chips, tubs mm att välja på
Blanda ihop majsmjölet med salt, chilipulver och bakpulver. 2dl Majsmjöl. Ta ut plåten och bryt isär och vänd chipsen, grädda sedan dem ytterligare i ca 5 minuter eller tills de är lagom spröda och lätt gyllene. 2dl Majsmjöl
Bara din personliga smak sätter gränserna och till skillnad från vanliga chips och snacks som oftast bara är tomma kalorier, så är dessa fröknäckechipsen fulla av fibrer, vitaminer och mineraler
Som chips kan man säga. 1 dl majsmjöl. Relaterat 1 dl majsmjöl. Det här fröknäcket är så vansinnigt gott. Har du ingen dessertost hemma att äta till säger du
I Indien bakas det chapati på öppen eld, i Surinam roti, i Mexico äter man tortillas gjorda på majsmjöl, i mellanöstern bakar man fantastiska pitabröd att fylla och i Sverige äter vi gärna och mycket tunnbröd