Recept tortillas. för 3 stycken mellanstora tortillas (som på bilden)30 g majsmjöl/vetemjöl med råg1 msk vatten1/2 kryddmått salt3 g bakpulverBlanda ihop alla ingredienser till en fast deg och jobba med den i 5 minuter. 30 g majsmjöl
Glutenfria tortillas på bovetemjöl och majsmjöl. Jag gjorde dessutom egna glutenfria tortillas, helt enkelt för att jag tycker det blir godast så, och de glutenfria alternativen i affären kostar ju en halv förmögenhet
Du får därför justera med antingen liter mer majsmjöl eller mer vatten tills degen är mjuk men fast nog att pressas ut till tortillas utan att spricka i kanterna
Tortillas gjorda på majsmjöl. Mjöla eventuellt bakbordet med lite majsmjöl om det behövs. Glutenfria majstortillas (ca 8 st). 3 dl (150 g) majsmjöl. Glutenfria majstortillas (ca 8 st). 3 dl (150 g) majsmjöl
1 dl majsmjöl. 1 dl majsmjöl. Jag erkänner. Jag höll först på att ge upp när jag gjorde dessa wraps, för jag hade haft i alldeles för lite mjöl i degen, och mina wraps bara fastnade i bordet när jag kavlade ut dem
½ dl majsmjöl. Vanliga mjuka vetetortillas får man naturligvis välja bort om man inte tål gluten eller vete men bland hårda tacoprodukter så finns det en hel del med hårda tacoskal, nacho chips, tubs mm att välja på