Att använda majsmjöl gör brödet glutenfritt och kan därför ätas av alla. Glutenfritt knäckebröd med frön och majsmjöl 1 plåt. 2 dl majsmjöl. 2 dl kokhett vatten. Bröd, Frön, Glutenfritt, Hårt Bröd, Knäckebröd, Majsmjöl 2 dl majsmjöl. 2 dl kokhett vatten
Ingredienser pajskalyoghurtvattenoljamajsmjölvetemjölsaltKolla recept på pajdeg här. Ingredienser fyllningsoyafärslökmorotvattenspiskumminpaprikapulvervitlöktomatpurésaltpepparost till garneringSkär små flagor av moroten (skär i mitten, lägg platta sidan ner, skiva tunt på längden, skär i önskade bitar)
Här använde jag majsmjöl som ger en fin gulaktig färg och en smak som jag gillar. 4 dl kallt vatten. 1 1/2 dl majsmjöl. 4 dl kallt vatten. 1 1/2 dl majsmjöl
Vispa ihop äggen med yoghurt och vatten, och blanda ned tillsammans med oljan. 2½ dl majsmjöl2½ dl ljust bovetemjöl1 msk mald psyllium eller husk1 msk bakpulver1 tsk salt1 tsk oregano1 tsk timjanca 80 g späd salladslökca 80 g spenat - färsk eller fryst100 g getost eller fårostca 75 g lufttorkad skinka ca 60 g soltorkade körsbärstomater3 ägg1 dl yoghurt 1 dl vattenca 3/4 dl av den smakrika oljan från de soltorkade tomaternaBörja med att skiva salladslöken, och fräsa den lätt med spenaten i lite olivolja. 2½ dl majsmjöl. 1 dl yoghurt 1 dl vatten
Blanda vatten, buljongtärning och margarin i en kastrull och värm upp. Blanda majsmjöl, kokosmjölk och anis i en skål, tillsätt buljongvattnet från kastrullen och knåda till en slät ganska lös deg, smaka av med salt och peppar
2 dl majsmjöl1 dl solrosfrön1 dl sesamfrön0,5 d linfrö1 tsk salt0,5 dl rapsolja2,5 dl kokande vattenRör ihop alla torra ingredienserna samt oljan i en bunke och häll över det kokande vattnet. )/Åsa 2 dl majsmjöl. 2,5 dl kokande vatten
Bryt i bitar och förvara i lufttät burk 2 dl majsmjöl. 2 dl kokhett vatten. Sätt ugnen på 150 grader. Blanda alla ingredienser utom flingsaltet i en bunke och rör ihop