MAKRILL I VITVINSÄTTIKA. I övrigt som i receptet. Laga av makrill, horngädda eller gädda. DAGENS RECEPT 14-08-16. 500 - 600 g filéer av makrill,. 500 - 600 g filéer av makrill,
1 kg makrill. Rensa fisken och ta bort huvud och fenor. Skölj. Skär den i 3 cm tjocka skivor. Koka upp lagen och lägg i fiskbitarna och låt sakta koka i 10 minuter
Receptet på dillsåsen och makrillen har jag bloggat om tidigare och finns här. Igår var Jonny ute och fiskade och fick ett gäng med makrillar som vi såklart genast stekte upp
Servera makrillen tillsammans med kokt färskpotatis, spenat och rårörda lingon. Stek makrillfiléerna i 3-4 minuter på varje sida tillsammans med några dillkvistar. 6-10 makrillar (2-3 filéer per person)
Servera makrillen med moset och sallatsblad blandade med olivolja, vinäger och lite salt och peppar. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 13 600 g makrillfiléer