Makrill recept recept

Dagens recept: Makrill i vitvinsättika

Dagens recept: Makrill i vitvinsättika

MAKRILL I VITVINSÄTTIKA. I övrigt som i receptet. Laga av makrill, horngädda eller gädda. DAGENS RECEPT 14-08-16. 500 - 600 g filéer av makrill,. 500 - 600 g filéer av makrill,
Inkokt makrill med ättika

Inkokt makrill med ättika

1 kg makrill. Rensa fisken och ta bort huvud och fenor. Skölj. Skär den i 3 cm tjocka skivor. Koka upp lagen och lägg i fiskbitarna och låt sakta koka i 10 minuter
Rökt makrill

Rökt makrill

Här kommer min pappas goda recept på rökt makrill och det är så jag alltid äter den. Rökt makrill är bland det bästa jag vet på sommaren
Makrill med kryddtäcke

Makrill med kryddtäcke

Skulle det nu vara så att ni blir sugna på att äta sill istället för makrill så kan ni hitta ett recept på hur dagens sill tillagades här
Stekt makrill med stuvad spenat

Stekt makrill med stuvad spenat

Ett recept från Per Morbergs bok Morberg lagar husmanskost. Enkelt recept, men väldigt gott. Enkelt recept, men väldigt gott
Stekt makrill med dillsås

Stekt makrill med dillsås

Receptet på dillsåsen och makrillen har jag bloggat om tidigare och finns här. Igår var Jonny ute och fiskade och fick ett gäng med makrillar som vi såklart genast stekte upp
Makrill i foliepaket

Makrill i foliepaket

Receptet kommer från svenskfisk. Bred ut ansjovis/äggröra på alla makrillfiléer och vik ihop folien till små paket
Stekt makrill med gräddkokt spenat och ägghalvor

Stekt makrill med gräddkokt spenat och ägghalvor

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 2 st makrill , hela 1 st salt 0 odefinierad smör , till formen 2 st ägg 2 dl grädde 250 gram spenat 1 st muskot , riven 0 odefinierad svartpeppar Till servering 1 st citron(er) 1 st potatis(ar) , kokt, pressad 0 odefinierad ägg , halvor, kokta Köp receptet
Stekt makrill med rårörda lingon och stuvad bladspenat

Stekt makrill med rårörda lingon och stuvad bladspenat

Servera makrillen tillsammans med kokt färskpotatis, spenat och rårörda lingon. Stek makrillfiléerna i 3-4 minuter på varje sida tillsammans med några dillkvistar. 6-10 makrillar (2-3 filéer per person)
Panerad makrill med broccolimos

Panerad makrill med broccolimos

Servera makrillen med moset och sallatsblad blandade med olivolja, vinäger och lite salt och peppar. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 13 600 g makrillfiléer