Att frysa köttet innan malning är bra just för att det blir enklare att mala men är också viktigt om man maler kött som inte skall tillagas med en gång då det håller bakterier borta
Inlägget Hamburgare på entrecôtesida publicerades ursprungligen på Delikatessboxen. Köttkvarnens första uppdrag blev burgare efter Jonas eget favoritrecept
Det handlar om att mala själv. Hamburgare är ju hett och hippt numera. Det är lätt att börja nörda ner sig i olika köttkombinationer hit och dit, men om du på enklaste vis vill göra en supergod hamburgare är det väldigt simpelt
Lök, morötter och mango skulle brynas och till råga på det skulle även köttet malas. Ja vad ska man säga när det vankas vackert väder, grillen är på topphumör och sambon skriker om hamburgare
Det var avsnittet när han är i New York och gör en hamburgare med tryffelmajonäs. Såg programmet ”Världens bästa burgare” med Jureskog och tänkte att det där måsta jag göra