Här kommer ett recept på mina nyttiga kolabiskvier och, choklad- och citronkrämsfyllning. Här kommer ett recept på mina nyttiga kolabiskvier och, choklad- och citronkrämsfyllning
Tillsätt den rumstempererade mandelmassan. Biskvibotten. Gör en pistaschpasta genom att mixa pistaschmandel, sprit och orangeblomvanen i en matberedare till en slät pasta
Rosta mandeln och mixa fint. Dekorera - Jordgubbsbiskvierna. Smält den vita chokladen i vattenbad och doppa halva biskvin i den så all fyllning täcks, kyl så det stelnar
Skålla mandel, och finhacka eller mal den. Bred på smörkrämen på biskvierna med hjälp av en kniv eller spatel, och ställ dem i frysen så de blir riktigt kalla
Börja med att mala mandeln. 100 g malen sötmandel. 100 g malen sötmandel. Sara Bernhardt biskvi. Imorgon ska jag på picknick med mitt härliga tjejgäng i Haga Parkens grönskande slätter
Det här är en sjukt god kaka, och den går inte att jämföra alls med tex chokladbiskvier som ofta görs på mandelmassa (vilket bara blir äckligt om ni frågar mig), de här är sega och lite krispiga i kanterna, med en mjuk fyllning i mitten
Det här är en sjukt god kaka, och den går inte att jämföra alls med tex chokladbiskvier som ofta görs på mandelmassa (vilket bara blir äckligt om ni frågar mig), de här är sega och lite krispiga i kanterna, med en mjuk fyllning i mitten