Som smakar, flytande mandelmassa. Toppat med min nya favorit, det blancherade mandelsmöret. När päronbitarna är klara, häll dem över kvargen och toppa med mandelsmör
Läs mer Chokladglass med banan och mandelsmör Det här är en av mina favoriter när. Under tiden blandar du ihop ingredienserna till mandelmassan genom att blanda samtliga ingredienser i en skål
- Chokladpålägg och mandelsmör med rostade kokosflingor. - Sojagrädde blandad med riven mandelmassa och limeskal (är nog gott att lägga på en skiva ananas eller apelsin också)
Tillsätt mandelsmör och vailjpulver. Mandelmassa. Lägg en strimma med mandelsmör på semlestrutarna. Mät upp alla ingredienser till mandelmassan i en skål
1 msk mandelsmör (mixade skållade mandlar blir smörlikt på samma sätt som mandelmassa görs). 1 msk mandelsmör (mixade skållade mandlar blir smörlikt på samma sätt som mandelmassa görs)
Jag älskar mandelsmör, smakar mandelmassa och är jättefet med lite tuggmotstånd. tex nån bra fett varför inte lite dadlar och mandelsmör till en underbar deg-bas som är färdig att kryddas med kakao, mesquite, lucuma eller frukt/bär
Riv mandelmassan och blanda med mandelsmör, smör, strösocker, honung, ägg och vaniljsocker. 250 g mandelmassa. 1 msk mandelsmör utan salt (eller 50 g mixade nötter/mandlar). 250 g mandelmassa. 1 msk mandelsmör utan salt (eller 50 g mixade nötter/mandlar)