Rosta de grovhackade mandlarna och blanda alla torra ingredienseri en bunke. Jag har utgått från receptet på minamejerifria squashfrallor men smaksatt frallorna med kanel och rostad mandel
Rosta de grovhackade mandlarna och blanda alla torra ingredienseri en bunke. Från Erikas LCHF till vardag och fest har jag tagit detta jättegoda recept på MEJERIFRIA frallor som hon så fint komponerat ihop
Servera med till exempel mango och toppa med lite extra rostademandlar. Rosta mandlarnai panna och mixa sedan samman med smält kokosolja, honung och avokado
Häll i socker och kanel och rör runt. Sära mandlarna. 4dl mandlar 1 äggvita 1tsk kanel 1dl socker Vispa upp äggvitan lätt, häll imandlarna och rör om. Lägg blandningen på en plåt med bakplåtspapper och rosta i 200 gr. i 10 min. - Läs hela inlägget här 4dl mandlar. 1 äggvita. 1tsk kanel. 10 min
Måste varna att dessa mandlar är beroende framkallande, så ni provar på egen risk ha ha. Torr rosta mandeln i en stekpanna tills det börjar knäppa i dem
Häll på socker, salt, kanel och ingefära och blanda om ordentligt med händerna. Ett recept ur Julgodis för små och stora sockerbagare av Johanna Westman
När man tar första tuggan så känner man den mjuka nougaten med smak av kanel och kakao,sen kommer den krispiga mandeln och då njuter man för fullt och kan lova att man inte kan bara ta en
Blomkål är definitivt en av minafavoritgrönsaker och ni har kanske sett att jag använt den i flera recept på bloggen, exempelvisBlomkålsris med kyckling & rostade nötter, Sushirullar med blomkålsris och Lax & blomkålsmos