Och det kan ju behövas för jag hittade ett recept på saffransskorpor för evigheter sen och nu har jag äntligen bakat dem och de var verkligen försvinnande goda till en kopp té
När skorporna känns torra och hårda är de klara att tas ut. Idag städade jag och mina kollegor lagret på jobbet inför den kommande julen och det är ett arbete som kräver en jämn sockernivå i kroppen
God kväll gott folk. Är nyss hemkommen från storhandling med mamma som brukar ske en gång i månaden. Kan vara så att jag denna gång lyckats få ihop den mest onyttiga vagnen någonsin, fylld med massa saker inför kommande julbak
När skorporna känns torra och hårda är de klara att tas ut. Idag städade jag och mina kollegor lagret på jobbet inför den kommande julen och det är ett arbete som kräver en jämn sockernivå i kroppen
sätt in i ugen i 20 min, ta ut och skär skorporna i önskad storlek o spre ut dom liggandes på plåten sänk nu ugnen till 120 grader o ha in dom i gen i ytterligare 20 minuter o torka dom, ibland kan de behövas någon minut till, skorpan ska ej va mjuk på utsidan o ej gå att klämma ihop när man trycker på den när dom tas ut
Den här gången testade jag att blanda ner lite torrostade mandlar och torkade fikon i degen, en kombination jag tror skulle passa sig ypperligt till ostbrickan