Maräng. Riv lite vitchoklad och dekorera med över tårtan. Spritsa sedan ut marängsmeten i långa strängar på bakplåtspapper på en plåt (om man inte har någon spritser går det utmärkt att använda en plastpåse och göra ett litet hål i den)
I bakgrunden skymtar också marängerna jag gjorde på äggvitorna som lämnade över från när jag gjorde glassen till efterrätt enligt ett recept från Etikett
Smält smör och pensla pappret noga, detta för att marängsmeten inte ska fastna i pappret. Bred ut smeten över marängbotten, men inte ända ut till kanterna
Tårtan innehåller hallonmousse utan gelatin och vitchoklad fluff. VITCHOKLAD FLUFF. 150 g Vitchoklad. Jag spacklade den här tårtan med swiss maräng smörkräm, recept hittar du (HÄR) 4 Ägg 4 dl Strösocker. 150 g Vitchoklad
En underbart god cupcake med smak av vitchoklad, låt muffinsen gärna stå i några timmar innan du äter den efter att du gräddat dem så att smakerna faller på plats
Lägg fram marängbottnarna och pensla över (block)choklad på båda sidorna. Noblesskivor längst ut, sedan hackad vitchoklad, gräddkola och silverkulor i mitten
Börja med att vispa äggvitor och socker till en hårt maräng. Här har jag försökt förnya desserten, basen är en rulltårta fylld med hallon och blåbär, två olika sorters glass, en digistivebotten och ett lager vitchoklad
Ta ut när marängerna börjar släppa ifrån plåten. Lossa samtliga mandelmaränger från bakplåtspappret. Fyll en spritspåse med citrusfyllningen och spritsa önskad mängd på hälften av marängerna
I det här receptet gör man en italiensk maräng som blandas med mandelmjöl, florsocker och äggvita. Blanda ned mandelsmeten med den italienska marängen, var försiktigt och börja med lite i taget
Tillsätt strösockret pö om pö och vispa samman allt till en fast maräng. Macaroner med Mangotryffel25 stmandelkakorna3 stora äggvitor45 g strösocker125 g mandelmjöl200 g florsocker½ tsk vaniljsockermangotryffel150 g vitchoklad½ dl mangopuré2½ dl florsockerSätt ugnen på 150 grader. 150 g vitchoklad