Ingredienser för 4 personer1,5 dl vispgrädde160 gr Maraboumjölkchoklad1 ägg0,75 dl vaniljkesellaHallonGör så härVispa grädden. Ingredienser för 4 personer
När man enbart använder mjölkchoklad så blir fudgen lite kletig. Ingredienser. Lägg alla ingredienser i en skål och smält över vattenbad eller i mikron
Tillsätt sedan de torra ingredienserna och tillsist det smälta margarinet och rör om till smet. Mustig chokladkaka möter marabou saltlakrits-fluff, hasselnötter och seg lakritskolasås i en magisk sockerdröm
Finhacka under tiden mjölkchokladen. Ingredienser. Pappas arbetskamrat tipsade om denna underbara fudge med smak av marabou och det är helt klar ett av de godaste julgodis jag gjort
Vispa ihop samtliga ingredienser till fyllningen, ställ åt sidan. 175 g mjölkchoklad. 100 g marabou , grovhackad, tex salta mandlar. 250 gram Daim mjölkchoklad. -Mama Skogly ♥ 175 g mjölkchoklad. 250 gram Daim mjölkchoklad
Smält den mörka chokladen och mjölkchokladen tillsammans över ett vattenbad. Lägg alla ingredienser, utom sötmandel och blockchoklad, i en tjockbottnad kastrull