det finns många goda färdiga marinader i butiken men då och då tycker jag om att göra egen marinad. En god vän frågade om jag alltid gör egen marinad till det kött som jag grillar
Blanda ihop allt och lägg köttet i en påse med blandningen. 1 tsk torkad ingefära eller 1 msk färsk. Ta fram köttet 1h innan du lägger det på grillen. 1 tsk torkad ingefära eller 1 msk färsk
Tillsätt fläskkarrén och vänd runt marinaden så att den täcker köttet runt om. Gott är att ta en nypa gourmetsalt och lite nymalen svartpeppar och strö över köttet när det grillat klart och läggs upp på fat eller tallrik
Pensla med marinaden under grillningen och glöm ej att salta och peppra. Tillsättfläskköttet du ska marinera och arbeta gärna in marinaden så att den täcker köttet runt om
Tillsätt fläskkarrén och vänd runt marinaden så att den täcker köttet runt om. Gott är att ta en nypa gourmetsalt och lite nymalen svartpeppar och strö över köttet när det grillat klart och läggs upp på fat eller tallrik
Jag köper aldrig marinader. Tillsätt riven vitlök och gärna färska, finhackade örter, eller torkade. Lägg ner önskat kött i en påse eller skål oavsett vilken marinad du gör
Tillkött. Till fisk. Till kyckling. Till grönsaker. Lycka till, nu är det SOMMAR. 1 tsk ingefära. Jag gör alltid egen marinad/grillolja, det kommer inte på tal att köpa någon färdig
Revbensspjäll är ett av de godaste kött man kan grilla, tycker jag. Het cole slaw medingefära. Pensla det heta grillgallret med olja och lägg på spjällen