Marinera lammracks recept

Marinerad lammrack – för er som inte äter lamm

Marinerad lammrack. Jag äter inte lamm. -En mening jag kommer bli retad för resten av livet. Blev bjuden på, vad jag trodde, revnesspjäll hos min bästaväns svärföräldrar
Lammracks, oj oj oj så gott!

Lammracks, oj oj oj så gott!

Marinera dagen innan eller ännu hellre två dagar innan och lägg på grillen.  Lammracks på grillen är alldeles fantastiskt gott
Lammracks med sötpotatiskaka och balsamicosky!

Lammracks med sötpotatiskaka och balsamicosky!

Blanda alla ingredienser till marinaden och marineralammracksen ett par timmar. När jag äntligen fick provat att tillaga lammracks, hade jag väl glömt min systemkamera på jobbet, så det fick bli till att ta bilder med pocketkameran, vilket inte alls blir lika fina bilder Men men
kryddiga lammracks

kryddiga lammracks

jag lät detta marinera i drygt ett dygn. på grillen hamnade igår också lammracks med en jättegod marinad vars smaker också återkom i en dipsås
Lammracks med rödvinssky

Lammracks med rödvinssky

Låt marinera i kylen ett par timmar eller över natten. Lägg lammracksen på en plåt med bakplåtspapper. Servera lammracksen med mos, kokta haricots verts och rödvinssky
Lammracks med honung och senap

Lammracks med honung och senap

Marineralammracksen i minst två timmar. Det blev fantastiskt gott även om vi inte hann marinera köttet så länge som receptet föreslog
Kryddiga lammracks

Kryddiga lammracks

Låt marineras så länge som möjligt. Dessa lammracks blev hur bra som helst, passar dig som gillar hetta på köttet

Grillade lammracks

  Grillat lamm är en riktig höjdare, här marinerat i vitlök och chili. 800 g lammracks. 800 g lammracks.  
Tapas!

Tapas!

Låt ligga i kyl och marinera några timmar. Lammracks (se recept längre ner). Helstekt marinerat lammrack, 4-6 tapasportioner