Bryn fläskfilén runtom i panna på spisen. 1 hel fläskfilé. 1Marineradfläskfilé till buffé1 hel fläskfilé salt och malen vitpeppar 2 tsk torkad timjan 1 dl neutral olja 0,5 dl vinäger 1 tsk fransk senap 1 tsk salt 0,5 tsk malen vitpeppar eventuellt färska örterMarineradfläskfilé till buffé. Sätt ugnen på 200°. Efterstek köttet i ugn i 20 minuter
680 gram fläskfilé30 gram smör. Sätt ugnen på 200 grader. Salta och peppra och sätt köttet i ugnen i 20 - 30 minuter beroende på filéns tjocklek. Marinerad rödlök ½ rödlök ½ dl rödvinsvinäger ½ msk socker 1 krm salt 1 msk solrosolja Färsk mynta (till servering O. 680 gram fläskfilé. Sätt ugnen på 200 grader
Sätt en digital ugnstermometer i den tjockaste delen. Ta fram ugnsfolie och vira in fläskfilen tajt i en rulle och lägg den i kylskåpet i minst 4 timmar. När fileen är färdigmarinerad stek den lätt i en stekpanna på alla sidorna och lägg in den i ugnen i 175*. Grädda i ugnen tills temperaturen visar 65°. 600 gram fläskfilé(er)
Lägg på ett bakplåtspapper i en ugnsform, stoppa i en termometer. Sätt ugnen på 225 grader. Marinera fläskfilén och låt vila i rumstemperatur minst 2 timmar. Låt vara i ugnen till innertemeraturen är 75 grader
Efter marineringen lägg köttet i en ugnsfast form. Putsa fläskfilén. 600 gr fläskfilé. Sätt in fläskfilén i ugnen (175 grader) tills den har nått en innertemperatur på 75-77 grader. 600 gr fläskfilé
HelstektFläskfilé, Klyftpotatis Och BearnaiseHelstektFläskfilé Med Klyftpotatis Och KantarellsåsHelstektFläskfilé, Pommes Anna & Grönpepparsås Ingredienser
Bakad potatis i micro med marineradhelstektfläskfilé, fetaost och grönsaker. De blev till och med klara snabbare än resten av måltiden som var en ugnsstektfläskfilé
Fräs tinade marinerade (vitlök, olja och chili) jätteräkor i olja. Helstektfläskfilé, en varm tomat- och bönröra (ugnsrostade tomater som blandats med sojabönor) och ricottafylld tomat (halvera tomater, gröp ur köttet och hacka det