Marinerad rostbiff i ugn recept

Marinerad rostbiff

Marinerad rostbiff

Placera köttet i en ugnsform och stickin en stektermometer i tjockaste delen. Hemmagjord marineradrostbiff serverad med potatisgratäng och sallad
Marinerad rostbiff

Marinerad rostbiff

Lägg det i en ugnsfast form. Krydda rostbiffen med salt och svartpeppar. Placera en köttermometer mitti köttet
Rostbiff i ugn

Rostbiff i ugn

Stickin de övriga klyftorna irostbiffen. Lägg köttet i en ugnssäker form. Dela en vitlöksklyfta och gnidin steken med den
Elles marinerade rostbiff

Elles marinerade rostbiff

Lägg det i en lagom stor ugnsform. Blanda ihopmarinadeni en påse. Torka av marinaden och gnidin köttet med salt och peppar
Wrap med marinerad rostbiff

Wrap med marinerad rostbiff

Till senaste scrappträffen gjorde jag rostbiffswraps. Jag kryddade en bitnötinnanlår (ju större, desto saftigare) med litet av varje

Marinerad kalvstek

Jag använde en marinad som jag brukar använda tillrostbiff men till kalvsteken gjorde jag om det receptet lite
Rostbiff

Rostbiff

Jag "marinerade" steken lätt över natten så att köttet skulle blilite mörare. Yttre stek passar bäst till grytor var man låter köttet sjuda i fred en lång stund, så jag lade lägre temperatur än vad man vanligt har för att steka rostbiff och lät den vara iugnenlite längre
Rostbiff i marinad

Rostbiff i marinad

Stickin en termometer och stek iugnentill dess att innertemperaturen nått det gradtal man själv vill
Smörrebröd med rostbiff

Smörrebröd med rostbiff

Förbered ingredienser som hemgjord rostbiff, remouladsås, marineradpaprika och friterad lök. ROSTAD MARINERADPAPRIKA
Bakad sötpotatis med rostbiff & bönsalsa

Bakad sötpotatis med rostbiff & bönsalsa

Jag har då så klart använt mig av sötpotatisistället för bakpotatis, och istället för att servera med vitlökssmör, skagenröra eller skinkröra (som den oftast äts med) serverades sötpotatisen med rostbiff och en bönsalsa med soltorkade tomater och vitlök
Rödvinsmarinerad fransyska

Rödvinsmarinerad fransyska

Bryn köttet på alla sidori smör på hög värme och lägg sedan över det i en ugnsfastform. Lägg upp köttet på en skärbräda och klappa torrt med papper,så stekytan blir jämn och fin