Nu är det högsäsong för jämtländska jordgubbar, mina kommer från Jordgubbslandet på Rödön. Blanda försiktigt och låt stå en stund så jordgubbarna drar åt sig av vinägern
Blanda försiktigt med socker och balsamvinäger. Marineradejordgubbar i vinäger skapar en speciell söt smaksensation till efterrätten eller en förbluffa söt tapa
Marinerade jordgubbar i vinager som heter Fresas al vinagre på spanska, är det godare än du tror eftersom jordgubbar tillsammans med vinäger skapar en speciell söt smaksensation till efterrätten eller en förbluffa söt tapa
1 msk balsamvinäger2 msk olivoljaSalt, svartpeppar, italiensk salladskryddaBlanda ingredienserna till marinaden. 200 g jordgubbar (frysta, så här års)ca 1 dl pressad apelsin2 msk vodkaca 3 msk florsocker VaniljglassSkala och skär frukten i delar
På grillen la vi marinerade kycklingfiléer, vars en halv paprika och baconlindad chevreost. Säkert är det många menyer som ska planeras, sillar som ska läggas in, mängder av jordgubbar ska säljas och midsommarstänger ska snickras ihop