Marinerade jordgubbar med lime och ingefära recept

Gazpacho på vattenmelon och Stickyribs

Gazpacho på vattenmelon och Stickyribs

Vispade grädde med vaniljfrön och lade på jordgubbar. Jordgubbar på slutet. Kryddad medingefära, chili, limeoch koriander är den lite twistad från den vanliga
Fröken Dill i fjällen

Fröken Dill i fjällen

Het sojakyckling medingefära, vildrisblandning och apelsinsallad Dessert. Jag har mest ägnat mig åt jobb, sjuka husdjur, familjemedlemmar som behövt hjälp och korsord

Min midsommar

Det fanns även två mjölkintoleranta bland gästerna så jag hade bakat två sorters småkakor som var både mjölk- och glutenfria, som de åt tillsammans med mangosorbet ochjordgubbar

När jag nästan glömde...

Eftersom vi inte tänt grillen rostade jag dem i grillpannan, toppade med vispad grädde blandad med lemoncurd och färska jordgubbar
Pineapple Rag

Pineapple Rag

Men i backspegeln så skulle jag nog byta ut jordgubbarna mot körsbärstomater – samma fina färgklick, och lite mindre kontroversiellt för gommen

Marinerade jordgubbar

Blanda honung, ingefäraochlimeskal. Dela jordgubbarnaoch lägg i en skål. Rör i gräddfil, florsocker och vaniljsocker
Trerätters

Trerätters

Chocolate fondant med fläder- ochlimemarineradejordgubbar. Jordgubbarnamarinerade jag i flädersaft ochlime, både skal och saft
Konsten att premiärgrilla i parken

Konsten att premiärgrilla i parken

att smälta choklad till de medhavda spanska jordgubbarna i den söta, medhavda lilla såskastrullen. Vi packade oss själva och våra vänner på Östgötagatan fulla med korgar, kylväskor och sittunderlägg och hittade en egen hörna i den av semisolfulla tjugoplussare smockfulla parken

Vinter

Ett glas vin hemma och sedan in med de marinerade kotletterna i ugnen. Kotletterna är marinerade i lök, soja och vinäger och därför passade den asien-inspirerade kryddningen på tillbehören

Match made in heaven

Jordgubbar - balsamico - mozarella- basilikaJordgubbarmarinerademed balsamvinäger eller rödvin är en super-kombo

Kiwiklubbor & Chokladpraliner….ja, jag vet.. choklad igen ♥

Du kan också använda banan, ananas, jordgubbar eller vad du nu vill. Den choklad som blev över blandade jag med lite torkat apelsinskal och hällde över gojibär, russin och walnötter i en iskubform som jag sedan drog ett par drag med saltkvarnen över – det blev HIMMELSKT gott