500 g frysta jordgubbar. Sockerlag (görs genom att sjuda 1 dl socker och 1 dl vatten till simmig konsistens). 1 1/2 dl pressad lime. Den gör du genom att blanda 1 paket mango i bitar (som tinats), 100 g hackade räckor, 1 burk musslor i vatten (hackade), 1 pressad vitlöksklyfta, saft och skal från 1/2 lime, 1 dl hackad bladpersilja, chiliflakes, salt och svartpeppar. 1 pressad lime. ♥ 500 g frysta jordgubbar. 1 1/2 dl pressad lime. 1/2 lime
Servera de marinerade bären med lättvispad, osötad vispgrädde, eller mascarpone. När man som jag råkar vara gift med en man som praktiskt taget vuxit upp i ett jordgubbsland, och som redan i späd ålder förätit sig på dessa röda bär, är vi inte en familj som direkt frossar i jordgubbar, när de är i säsong
MARINERADEJORDGUBBAR. Jag garnerade med spritsad grädde, jordgubbar, lime, myntablad och en skylt av digestivekex, som är spritsad med vit smält choklad