Salta och peppra kycklingfiléerna. Stek dem iolivolja så att de får färg. Eller stek på låg värme med lock eller folie över kycklingentills den är klar
Salta och peppra kycklingfiléerna. Stek dem iolivolja så att de får färg. Eller stek på låg värme med lock eller folie över kycklingentills den är klar
Marinerakycklingfilén ett dygn och den blir mycket saftigarei köttet, stekt blomkål med lite kryddor är kanongott tillbehörtillsammans med mango chutney
Ta upp och spola kalla under rinnande vatten. Ta upp filéerna och krydda med salt och peppar. Stek igrillpanna eller stekjärn tills de får en fin färg runtom
Välj att grilla dem eller köra iugnen. Nu är grillsäsongenigång, eller nu är viigång. Finns flertalet som grillat länge eller som inte ens lagt av från förra säsongen
Krydda kycklingfileerna med peppar, salt, curry och paprika och bryn dom sedan i en stekpanna. Hittade ett recept på marineradkycklingfile som vi testade igår och det fick mer än godkänt av den blivande studenten
Krydda kycklingfiléerna med salt, svartpeppar, curry och paprika. Bryn kycklingfiléernai en panna. Prova med en sticka för att se om köttsaften är klar och genomskinlig