Revbensspjäll i ugn

Revbensspjäll passar året om - på julbordet och till sommarfesten. Laga revbensspjäll i ugn så köttet blir riktigt mört och servera gärna tillsammans med goda tillbehör. På MyTaste hittar du recept för alla tillfällen!

revbensspjäll i ugn honung
Edwards receptsida
Bilden kommer från receptet Revbensspjäll i ugn av Edwards receptsida

Topprecept för revbensspjäll i ugn just nu

Visa alla topprecept för revbensspjäll i ugn

Gör möra revbensspjäll i ugn


Revbensspjäll äter vi gärna vid jul, men denna goda köttbit kan med fördel serveras på vilken högtid eller fest som helst. Genom att laga revbensspjäll i ugn får du ett perfekt resultat med fantastiska smaker. För att få till ett riktigt mört kött som i princip faller av benen är ett tips att först koka köttet för att sedan marinera det och låta det gå klart i ugnen. Då får du gott kött med en krispig och smakrik yta. Gör gärna en god glaze till dina revbensspjäll och pensla på innan du stoppar köttet i ugnen. Både tunna och tjocka revbensspjäll kan du tillaga på samma sätt, men de tunna spjällen behöver inte lika lång tillagningstid.

Toppanvändare i revbensspjäll i ugn

Visa alla toppanvändare