ett par centimeter ingefära (riven). Våra bästa grannar Carin och Olof kom över med en burk marmelad. Skölj tomaterna och mixa dem så mycket som du vill
Eftersom det finns en gräns för hur många stekta gröna tomater man kan äta lånade jag inspiration från min syster som pratade lyriskt om den gröna tomatmarmelad med citron och ingefära som hon gjort av sina omogna tomater
Ta kastrullen från värmen och tillsätt sockret och ingefära. Skölj och skär tomaterna i klyftor. Igår kokte jag en vansinnigt god Tomat och Ingefärsmarmelad
Lägga i en kastrull med socker, rivet citronskal, vatten och ingefäran. Koka på svag värme tills tomaterna är väl mosade och vidare till marmeladfeeling
Plommonmarmelad med ingefära. Marmelad och sylt. Plommonmarmelad med lakrits. Mirabell marmelad. Getostädel på glutenfritt tunnbröd med plommonmarmelad
Plommonmarmelad med ingefära. Marmelad och sylt. Plommonmarmelad med lakrits. Mirabell marmelad. Getostädel på glutenfritt tunnbröd med plommonmarmelad
Glasyr känns nästan överflödigt på den här varianten men det var inte dumt att ha lite marmelad till som vi gjort från årets skörd av gröna tomater samt citron
Glasyr känns nästan överflödigt på den här varianten men det var inte dumt att ha lite marmelad till som vi gjort från årets skörd av gröna tomater samt citron