ett par centimeter ingefära (riven). Våra bästa grannar Carin och Olof kom över med en burk marmelad. Skölj tomaterna och mixa dem så mycket som du vill
Eftersom det finns en gräns för hur många stekta grönatomater man kan äta lånade jag inspiration från min syster som pratade lyriskt om den grönatomatmarmelad med citron och ingefära som hon gjort av sina omogna tomater
Lägga i en kastrull med socker, rivet citronskal, vatten och ingefäran. Eftersom jag inte vet riktigt vad jag ska äta marmeladen till, och vad man kan använda den till i matlagning så avvaktar jag lite innan jag offrar dessa härliga grönatomater
Plommonmarmelad med ingefära. Marmelad och sylt. Plommonmarmelad med lakrits. Mirabell marmelad. Getostädel på glutenfritt tunnbröd med plommonmarmelad
Plommonmarmelad med ingefära. Marmelad och sylt. Plommonmarmelad med lakrits. Mirabell marmelad. Getostädel på glutenfritt tunnbröd med plommonmarmelad
Glasyr känns nästan överflödigt på den här varianten men det var inte dumt att ha lite marmelad till som vi gjort från årets skörd av grönatomater samt citron
Glasyr känns nästan överflödigt på den här varianten men det var inte dumt att ha lite marmelad till som vi gjort från årets skörd av grönatomater samt citron