Bryn kycklingbitarna i lite rapsolja på ganska hög värme i en stor stekpanna/grytamed lock. Servera den marockanska kycklingen medcouscousenoch toppa med hackad färsk koriander
Garnera både grytanochcouscousenmed färsk persilja. Jag älskar att starta igång grytan på spisen, vilket inte alls tar lång tid för att sedan sätta lock på grytanoch låta den sjuda i ugnen medans jag gör annat
Det här är min variant av en underbar marockansk kycklingrätt (tillagad i den nordafrikanska grytan tagine), som jag åt på matmarknaden Le Marché des Enfants Rouges i Paris för några år sedan
Det här är min variant av en underbar marockansk kycklingrätt (tillagad i den nordafrikanska grytan tagine), som jag åt på matmarknaden Le Marché des Enfants Rouges i Paris för några år sedan
Om man gör grytanmed fisk kan man ha ännu mer lök i och tex russin. I ochmed att alla ingredienserna får puttra tillsammans blir skyn en mustig sås med näringsämnena i behåll
Tvätta rödbetorna och lägg dem i en gryta. Vi käkade couscousen tillsammans med lite salladsost (typ feta), en klick hummus, en skvätt myntasås samt en smakrik marockansk rödbetssallad, som ni hittar receptet på längre ner på denna sida (recept på hummus och myntasås hittar du här och här)