Köpte ju en burk marshmallowsfluff när jag gjorde mina Whoopie Pie förra veckan, tänkte att det består ju bara mesta av äggvita och socker, ja och även smakämnen och majsmjöl, så det blir ju billigare att göra själv, gott blev det och går fort och enkelt att göra själv
De små rara marshmallows var förvisso något som där användes flitigt i varm choklad, i swirls, i kakor och såklart de större varianterna som grillades på spett för att sedan ätas med choklad och graham crackers
Kladdkaka med marshmallows och Mariannefluff Du behöver. (Marshmallowsarna smälter, bara så ni vet. Skär upp kladdkakan i bitar och lägg i botten på ett glas eller liknande, lägg sedan på några marshmallows och sedan en klick Mariannefluff
Fluff kan man egentligen göra av en hel massa godis, som Skumtomte, Daim, Marshmallows mm. I förra inlägget var en av tårtorna fyllda med Ahlgrens bilar fluff
Klipp marshmallows i små bitar och lägg i kastrullen. Ingredienser (frosting, marshmallow fluff). Detta behöver göras kvällen innan du ska baka dina Smore's cupcakes då fluffen behöver kallna ordentligt innan den vispas up för spritsning
Klipp marshmallows i små bitar och lägg i kastrullen. Ingredienser (frosting, marshmallow fluff). Detta behöver göras kvällen innan du ska baka dina Smore's cupcakes då fluffen behöver kallna ordentligt innan den vispas up för spritsning
Tillsätt de grillade marshmallows och fluffen. Black magic bottnar, som har blivit en favorit här, varvade med belgisk mjölkchoklad, rostade marshmallows och salt kolasås i en himmelsk kombination
Först blev det dock Marshmallows, så vi trodde att vi hade misslyckats (eller misslyckats är väl inte rätt ord, det var väldigt gott med marshmallows också)
Ögonen gjorde jag av marshmallows och lite marsipan. Jag använde en färdigköpt chokladbotten som jag fyllde med en vaniljmousse från dr Oetker samt chokladfluff som jag gjorde så här